Ніж OLFA SSK-15/DSB незмінне лезо (690540)

Артикул: 690540
В наявності
0
114грн. Без ПДВ: 114грн.
Знайшли дешевше?

Ніж OLFA SK-15/DSB одноразовий з прихованим фіксованим лезом із нержавіючої сталі; сертифікат NSF®; клиноподібна верхня частина ручки виконує роль різака пакувальної стрічки, а великий отвір у нижній частині дозволяє підвісити інструмент на гачок (690540)

Безпечний ніж із прихованим фіксованим лезом із нержавіючої сталі. Запропоноване рішення усуває потребу в складному викиданні леза для кожного надрізу, а його встановлення в рукоятку безпечне як для користувача, так і для вмісту упаковки зрізу. Відповідне профілювання щілини, в якій встановлено лезо, зменшує тертя та забезпечує ефективність і довговічність інструменту. Клиноподібна верхня частина ручки виконує роль різака пакувальної стрічки, а великий отвір у нижній частині дозволяє повісити інструмент на гачок або прикріпити шнурок, щоб інструмент було зручніше носити з собою.

У випадку з ножем SK-15 змінні леза не призведуть до порізів і не загубляться на робочому місці, оскільки лезо не замінне. А ще цей ніж ідеально підходить для різання гофрокартону, відкривання картонних коробок, різання термозбіжної плівки, різання пластикової стрічки, пакувальних стрічок тощо.   

Упаковка СК-15/10 містить 10 шт. ножа СК-15. На нашому складі також є картонні диспенсери з маркуванням SK-15 / DSB , що містять 60 ножів, окремо упакованих у пакети з фольги, які легко трансформуються в прилавкові вітрини для роздрібного продажу.

Знак NSF® (National Sanitation Foundation) на продукті означає, що він був протестований і сертифікований NSF International як відповідний міжнародним стандартам харчової промисловості. Щоб отримати право використовувати знак NSF, виробник проходить сувору оцінку та тестування своєї продукції, а також періодичні, суворі та неоголошені перевірки на заводі-виробнику. Наявність сертифікату NSF підтверджує безпечність продукту для харчових продуктів. Сертифікат NSF для OLFA Co

Технічні
Тип інструменту Нож специальный

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Ножи.OLFA