Шкребач-ніж OLFA BTC-1 для різання шкіри, пласмаси, гуми, швидкозмінне лезо 43 мм (860510)

Артикул: 860510
В наявності
0
347грн. Без ПДВ: 347грн.
Знайшли дешевше?
Шкребач-ніж OLFA BTC-1 для різання шкіри, пласмаси, гуми, скошування крайків та очищення гладких поверхонь; швидкозмінне лезо 43 мм; міцний захват і жорстке лезо (860510)

  • Ніж, різак та скребок в одній формі
Ніж Bettachi присутній на японському ринку з 1982 року та зарекомендував себе як чудовий інструмент для різання шкіри. Цей ніж заснований на інструменті, що використовувався в середньовічній Японії для різання шкіри та ременів для сідел та самурайських обладунків. Міцна конструкція цього інструменту дозволяє використовувати його у різний спосіб і дозволяє застосовувати велике зусилля. Фіксація гвинтом забезпечує надійну фіксацію леза.

Цей ніж отримав визнання в оббивній, шорній та пластмасовій промисловості як інструмент для різання, стрижки та зняття фаски з кромок. Він також дуже добре працює як скребок для очищення гладких поверхонь. Міцна рукоятка та жорстке лезо дозволяють різати навіть такі складні матеріали, як армовані гумові стрічки.

Змінне квадратне лезо OLFA BTB-1 шириною 43 мм має дві дуже гострі ріжучі кромки, захищені сталевим кожухом. Заміна леза не потребує додаткового інструменту.

Особливо гострі леза, японський традиційний шкіряний ніж Olfa BTC-1 і канцелярський ніж,
Міцне двостороннє лезо ідеально підходить для складних робіт

Технічні характеристики
  • Довжина скребка 160 мм
  • Ширина леза 43 мм
Відмінна продуктивність інструменту для

  • Зішкріб
  • Нарізка
  • Гоління
  • Нарізка
  • Сківінг
  • Шкіряна та дубильна робота
  • Смоляні листи
  • Також чудово підходить для різноманітних інших цілей, наприклад для підлоги, оббивки, настінного покриття, тканин, текстилю, ремесел, DIY, любителів і підходить для виготовлення шкіри.

Ідеально підходить як для правшів, так і для лівшів

Olfa BTC-1 постачається з двостороннім лезом, просто вийміть кріпильний гвинт, зніміть верхню пластину, переверніть лисину навколо, знову закріпіть лезо на його місце, замініть верхню пластину та затягніть фіксуючий гвинт, і ніж готовий до використання.

Леза Olfa виготовлені з високоякісної вуглецевої інструментальної сталі і можуть бути досить легко заточені на масляному камені або ви можете просто придбати окремо змінні леза Olfa BTB-1 (3 Original Olfa Blades)

Усі художні леза OLFA проходять передовий процес виробництва, який забезпечує чудову гостроту та тривалий термін служби.

Лезо з подвійним хонінгуванням забезпечує чудову початкову гостроту та збереження краю

Леза OLFA призначені для різання правою або лівою рукою, для забезпечення безпеки використовуйте лише оригінальні запасні леза Olfa, встановлені на різаках і ножах OLFA

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.